HOUD HET SIMPEL met de universele producten van Kerr

Met de universele producten van Kerr vereenvoudigt u niet alleen uw werkproces, u vermindert  tevens uw voorraad, kosten en stoeltijd zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit en de esthetiek van uw restauraties. Vraag nu vrijblijvend probeerverpakkingen aan. 

 

 

Met elk van de volgende drie universele Kerr producten ervaart u de voordelen van eenvoud zonder concessies te doen aan wat echt belangrijk is als het gaat om uw restauraties: kwaliteit en esthetiek.

 

SimpliShade™ is het universele composietsysteem van Kerr dat met slechts 3 kleuren (light, medium en dark) alle klassieke 16 VITA tinten dekt. Dankzij de hoge vulgraad (81%) van het Adaptive Response Technologie (ART) filler netwerk, realiseert u zeer sterke restauraties die ook op langere termijn een betere weerstand hebben tegen chipping en breuk. Simplishades kleinere deeltjesgrootte (50nm) zorgt voor een betere polijstbaarheid en het vermogen om glans en schittering langer te behouden, zodat uw restauraties lange tijd een ongeëvenaarde esthetische uitstraling zullen hebben. De opaciteit van SimpliShade is ideaal om tandstructuren na te bootsen, onderliggende vlekken beter te maskeren en om goed te integreren met de kleur van de omliggende elementen (kameleoneffect). U kunt SimpliShade met vertrouwen gebruiken voor alle caviteitsklassen, zonder dat een blocker noodzakelijk is.

Met de 3 kleurtinten van SimpliShade selecteert u snel en eenvoudig de juiste kleur, voorkomt u het lastige bijbestellen van teveel verschillende referentienummers en vermindert u het aantal vervallen producten.

 

 

OptiBond™ Universal maakt deel uit van de algemeen als Gouden Standaard erkende OptiBondtm Het is het één-component bondingsysteem dat de betrouwbaarheid van de bekende en gepatenteerde OptiBond GPDM-technologie combineert met het innovatieve Ternary Solvent Systeem met drie oplosmiddelen in één: water, aceton en ethanol. U kunt vertrouwen op een bewezen formule die een effectieve hechtkracht biedt op alle oppervlakken en substraten en bij elke etstechniek: van totaaletsend tot zelfetsend en selectief etsend. OptiBond Universal is al effectief na het aanbrengen van slechts één laag. Dankzij de hydrofiele eigenschappen dringt OptiBond Universal diep door in de tubuli en beschermt de tand tegen microlekken en postoperatieve gevoeligheid. Al uw indirecte procedures voert u uit zonder de noodzaak van primers.

 

Het grootste voordeel van OptiBond Universal is de eenvoud ervan: primer, adhesief en etsmiddel in één fles en al effectief na één laag. Eén stap, één merk, élke procedure.

 


 

Nexus™ Universal is een écht universeel adhesief composietcement dat het gebruik van primers en activators overbodig maakt en de complexiteit van typische cementatieprocessen met tot wel 50% verlaagt. Het past zich aan de door u gewenste cementatietechniek aan, zodat u uw protocol niet hoeft te wijzigen. Nexus Universal is een van de meest veilige adhesieve composietcementen en kan probleemloos worden gecombineerd met elk universeel adhesie systeem. Het biedt een totale chemische uitharding met elk universeel adhesieve bonding, zonder gebruik van activators. Nexus Universal is voorzien van een eigen Redox-initiatorsysteem, dat de BPO-/tertiaire initiatorsystemen die verkleuring veroorzaken, elimineert. Dit resulteert in een betere kleurstabiliteit en een betere esthetiek op de lange termijn. Nexus Universal is compatibel met diverse indirecte materialen, zoals CAD/CAM-materialen, waaronder kunsthars, keramiek, zirkoniumoxide, goud, base-metaallegeringen, aluminiumoxide, lithiumdisilicaat (e.max) en titanium.

 

Nexus Universal is een écht universeel composietcement dat de complexiteit van de cementatiestappen vermindert terwijl u de vrijheid houdt om uw eigen cementatieprotocol te blijven gebruiken.  

 

  

Wilt u de voordelen van de universele “Simplicity By Kerr” producten zelf ervaren?

Vraag dan hier vrijblijvend uw probeerverpakkingen aan.