Venus Diamond en Venus Pearl - Esthetiek in haar mooiste vorm

Een mooi gebit en een perfecte lach zijn in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Wie een mooie lach heeft, ziet er niet alleen goed uit, maar voelt zich ook beter. Voor veel patiënten is een wit en regelmatig gebit een esthetische maatstaf waarbij bij frontrestauraties de “onzichtbaarheid” van de vulling een belangrijk aspect voor de mate van tevredenheid vormt.

 

De universele composieten Venus Diamond en Venus Pearl beschikken over unieke eigenschappen als het gaat om kleuradaptatie. Het materiaal past zich op een unieke manier aan de kleur van de omliggende tandstructuur aan en zorgt voor een mooie “blend in” met voor het oog onzichtbare restauratieranden.

 

Voor een restauratie met Venus Diamond of Venus Pearl kunt u naar wens één kleur gebruiken of meerdere kleuren voor de ultieme restauratie. Het kleurenpalet is zeer uitgebreid met naast de gangbare kleuren ook unieke kleuren als HKA2.5 en HKA5, bleekkleuren en hoogchromatische dentinekleuren. De kleurenringen van Venus Diamond en Venus Pearl zijn gemaakt van echt composiet na belichting.

 

Maar niet alleen in kleur blinken Venus Diamond en Venus Pearl uit. Beide beschikken over een lage krimpspanning en hoge buigsterkte; 2 factoren die zeer bepalend zijn voor de levensduur van een vulling. Naast een lange verwerkingstijd, uitstekende modelleereigenschappen zijn ze ook nog eenvoudig tot hoogglans te polijsten.

 

Of u nu kiest voor de stevige Venus Diamond of de soepele Venus Pearl, met beide heeft u een buitengewoon composiet in handen.

 

 

Meer informatie:

Kulzer Benelux B.V.

T: 023 543 42 50

info-benelux@kulzer-dental.com

www.kulzer.com