Kan kleefcrème het verschil maken voor patiënten met een goed passend kunstgebit

Uw patiënten denken misschien dat hun nieuwe kunstgebit hetzelfde gevoel geeft als natuurlijke tanden. Uw patiënten maken zich zorgen over beweging van hun kunstgebit in de mond en kunnen worstelen met voedseldeeltjes die vast komen te zitten in hun kunstgebit.

 

U kunt helpen om de ervaring van uw patiënt met een kunstgebit te verbeteren met de aanbeveling van een geschikte Corega protheselijm die hen helpt te eten, glimlachen en met vertrouwen te spreken.

 

Corega Max Hold & Block helpt bij het aanpakken van enkele van de meest voorkomende problemen van uw patiënten met een kunstgebit met zijn drievoudige werking, sterke hold, voedselafdichting en comfort. Het is klinisch bewezen* dat de Corega kleefcrème drievoudige verbetering geeft.

*vs. geen kleefcrème

Maak het uw patiënten gemakkelijk om hun kleefcrème thuis aan te brengen. Laat het uw patiënten in uw praktijk ervaren hoe met behulp van de kegelvormige, fijn getipte precisiespuitmond de juiste hoeveelheid kleefcrème aangebracht kan worden voor hun kunstgebit.

Uw vakkundig ontworpen en passende prachtige kunstgebit, plus Corega Max Hold & Block, helpen uw patiënten maximaal van het leven te genieten. 

 

Samples
van de Corega kleefcrème
kunt u bestellen via:
  
www.dentalintouch.be