HOUD HET SIMPEL met de universele producten van Kerr

Met de universele producten van Kerr vereenvoudigt u niet alleen uw werkproces, u vermindert  tevens uw voorraad, kosten en stoeltijd zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit en de esthetiek van uw restauraties. Vraag dan nu vrijblijvend uw probeerverpakkingen aan.

 

Met elk van de volgende drie universele Kerr producten ervaart u de voordelen van eenvoud zonder concessies te doen aan wat echt belangrijk is als het gaat om uw restauraties: kwaliteit en esthetiek.

 

1. SimpliShadetm is het universele composietsysteem van Kerr dat met slechts 3 kleuren (light, medium en dark) alle klassieke 16 VITA tinten dekt. Dankzij de hoge vulgraad (81%) van het Adaptive Response Technologie (ART) filler netwerk, realiseert u zeer sterke restauraties die ook op langere termijn een betere weerstand hebben tegen chipping en breuk. 

 

 

Simplishades kleinere deeltjesgrootte (50nm) zorgt voor een betere polijstbaarheid en het vermogen om glans en schittering langer te behouden, zodat uw restauraties lange tijd een ongeëvenaarde esthetische uitstraling zullen hebben. De opaciteit van SimpliShade is ideaal om tandstructuren na te bootsen, onderliggende vlekken beter te maskeren en om goed te integreren met de kleur van de omliggende elementen (kameleoneffect). U kunt SimpliShade met vertrouwen gebruiken voor alle caviteitsklassen, zonder dat een blocker noodzakelijk is.

Met de 3 kleurtinten van SimpliShade selecteert u snel en eenvoudig de juiste kleur, voorkomt u het lastige bijbestellen van teveel verschillende referentienummers en vermindert u het aantal vervallen producten.

 

 

 

  2. OptiBondtm Universal maakt deel uit van de algemeen als Gouden Standaard erkende OptiBondtm productfamilie. Het is het één-component bondingsysteem dat de betrouwbaarheid van de bekende en gepatenteerde OptiBond GPDM-technologie combineert met het innovatieve Ternary Solvent Systeem met drie oplosmiddelen in één: water, aceton en ethanol. 

 

U kunt vertrouwen op een bewezen formule die een effectieve hechtkracht biedt op alle oppervlakken en substraten en bij elke etstechniek: van totaaletsend tot zelfetsend en selectief etsend. OptiBond Universal is al effectief na het aanbrengen van slechts één laag. Dankzij de hydrofiele eigenschappen dringt OptiBond Universal diep door in de tubuli en beschermt de tand tegen microlekken en postoperatieve gevoeligheid. Al uw indirecte procedures voert u uit zonder de noodzaak van primers.

Het grootste voordeel van OptiBond Universal is de eenvoud ervan: primer, adhesief en etsmiddel in één fles en al effectief na één laag. Eén stap, één merk, élke procedure.

 

 

 

3. Maxcem Elitetm Universal en Maxcem Elitetm Chroma Universal zijn universele zelfetsende en zelfadhesieve composietcementen. Met deze cementen blijft u uw favoriete cementeringstechniek gebruiken en houdt u het eenvoudig met slechts één cement voor al uw indirecte restauraties. 

 

 

Ze zijn compatibel met alle tandheelkundige substraten en indirecte restauraties in de anterieure en posterieure zones, inclusief keramiek, CCM’s, metalen restauraties evenals CAD/CAM-materialen en zirkonium. Als zelfetsend/zelfadhesief cement biedt Maxcem Elite Universal een uiterst betrouwbare hechting in vergelijking met andere toonaangevende adhesieve cementen, zowel in droge als vochtige omgevingen. Het overtollige materiaal verwijderen is heel eenvoudig dankzij het One-peel™ reinigingssysteem. Maxcem Elite Chroma heeft tevens een roze chromatische indicator die langzaam oplicht en zodoende het optimale moment aangeeft om overtollig cement te verwijderen. Maxcem Elite Universal en Maxcem Elite Chroma Universal bieden langdurige kleurstabiliteit en uitzonderlijke esthetiek. Met een gepatenteerd en bewezen redox-initiatorsysteem dat ook bij NX3™ wordt gebruikt, zijn kleurveranderingen in de loop van de tijd vrijwel onmerkbaar.

 

Maxcem Elitetm Universal en Maxcem Elitetm Chroma Universal voldoen aan al uw indirecte restauratiebehoeften, met universele veelzijdigheid, hoge hechtsterkte, voorspelbare verwerking en een uitzonderlijk gebruiksgemak.

  

 

Wilt u de voordelen van de universele “Simplicity By Kerr” producten zelf ervaren?

Vraag dan hier vrijblijvend uw probeerverpakkingen aan.