Dé vakbeurs voor de dentale sector - Eind september is het zover: dentex 2022

De dentale sector evolueert razendsnel. Benieuwd naar de nieuwe baanbrekende producten, tools en trends? Kom dan op van donderdag 29/09 tot en met zaterdag1/10 langs in Brussels Expo voor de 22ste editie van dentex.

 

 

3 redenen waarom u dentex niet mag missen:

  1. Netwerk met meer dan 6.000 collega’s

Drie dagen lang verzamelen alle Belgische dentale zorgprofessionals zich op 1 plaats. Connecteer met andere spelers op de markt en breid uw netwerk uit in een feestelijke en ontspannen setting.

  1. Blijf up-to-date

Meer dan 150 bedrijven staan te popelen om u kennis te laten maken met tal van moderne trends en technieken. Zowel start-ups als gerenommeerde namen delen hun inzichten tijdens live demonstraties, seminaries en lezingen.

  1. Laat u inspireren

Kom samen met uw collega’s naar hartje Brussel en benut deze unieke gelegenheid om de nieuwste instrumenten en materialen te testen.

 

DENTALIA VILLAGE

Met de Dentalia Village beleven tandheelkundige professionals een nieuwe en unieke ervaring.

Ontdek een geheel nieuwe dynamiek dankzij:

  • Het trainingcenter
  • Boeiende geaccrediteerde inhoudelijke sessies
  • Live talks over actuele thema’s zoals digitalisering, hygiënisten, duurzame tandheelkunde of ondernemerschap en investeringen

 

GEACCREDITEERDE LEZINGEN

De dentale sector evolueert razendsnel. Dankzij de lezingen van onze experten bent u volledig op de hoogte van de laatste trends en innovaties. Met bijvoordbeeld de geaccrediteerde sessie door VVT met onderwerp: Recente en toekomstige wijzigingen in de praktijkvoering, kan u future proof aan de slag.

 

Bent u al aan het watertanden?
Registreer nu en krijg vlot toegang tot Dentex2022.

 

Klaar voor hét dentale event van het jaar? Registreer nu gratis via de website en markeer dentex 2022 in uw agenda. We kijken alvast uit naar uw komst!