Overlevingspercentage van 96 %

Het wetenschappelijke rapport over IPS e.max bevestigt de betrouwbaarheid van het systeem.

 

De klinische prestaties van vrijwel geen ander tandheelkundig materiaal zijn even grondig gedocumenteerd als die van IPS e.max. Er is nu een wetenschappelijk rapport gepubliceerd met de studieresultaten van de afgelopen 16 jaar.

 

Het volledig keramische systeem is wetenschappelijk gedocumenteerd sinds de ontwikkelingsstadia. De studieresultaten van notabele experts hebben bijgedragen aan de beschikbaarheid en kwaliteit van een uitstekende database. Deze informatie en het vervullen van de hoge verwachtingen van klanten op het gebied van betrouwbaarheid en esthetiek vormen de basis van dit succes. Het wetenschappelijke rapport over het volledig keramische systeem illustreert duidelijk de uitzonderlijke betrouwbaarheid van de materialen.

 

Alle materialen voldoen aan de eisen van de gebruikers

Het rapport geeft een samenvatting van de belangrijkste in-vivo en in-vitro studieresultaten van 2001 tot 2017. De resultaten spreken voor zich: het gemiddelde overlevingspercentage voor zowel lithiumdisilicaat als zirkoniumoxide is 96 procent.


A
lternatief voor metaal-keramische restauraties

Vanwege de hoge overlevingspercentages vormen volledig keramische restauraties van IPS e.max in veel gevallen een uitstekend alternatief voor metaal-keramische restauraties, die nog steeds als de standaard in de tandheelkunde worden beschouwd.

 

Wetenschappelijk gedocumenteerd

Het rapport bevat, beknopte en overzichtelijke resultaten van de belangrijkste in-vivo studies, waarvan 16 IPS e.max CAD, 12 IPS e.max Press en 11 IPS e.max ZirCAD, met gedetailleerde informatie voor u als lezer, over de verschillende onderzoeken. Het rapport kan worden gedownload van internet: www.ivoclarvivadent.com

 

IPS e.max® is een geregistreerd handelsmerk van Ivoclar Vivadent AG.

 

 

Bijlage: (Scientific_Report.jpg)

Fig.: De laatste versie van het wetenschappelijke rapport: IPS e.max bevestigt overlevingspercentage van 96% van de materialen.