Modeling Liquid - GC

Vloeistof voor het modeleren van composiet bij directe restauraties

 

Aanbrengen, vormgeven, glad maken, genieten!

 

Ontdek GC Modeling Liquid, GC's nieuwste oplossing voor een eenvoudige, snelle en efficiënte toepassing van composietmaterialen.

Snelle & eenvoudige applicatie en vormgeving

Het gebruik van een penseel bevochtigd met GC Modeling Liquid maakt de toepassing van al uw composietmaterialen eenvoudiger en sneller. GC Modeling Liquid elimineert de plakkerigheid van de materialen en zorgt ervoor dat ze gemakkelijk met de borstel kunnen worden aangebracht en gevormd. Het maken van mooie morfologie is niet langer een gedoe!.

Een soepele afwerking voor een kortere afwerkingsprocedure

Het aanbrengen van de laatste laag met een borstel bevochtigd met GC Modeling Liquid maakt het ook mogelijk om het glad te maken en zo een zeer mooi oppervlak te verkrijgen. Dit vereenvoudigt de afwerkingsprocedure en bespaart kostbare tijd!

Geen invloed op esthetische resultaten

GC Modeling Liquid wordt in een zeer kleine hoeveelheid gebruikt, eenvoudig om de modelleerborstel nat te maken. Hoewel enigszins gelig tijdens het aanbrengen, wordt het volledig transparant na lichtuitharding - wat de beste esthetische resultaten garandeert. Het kan worden gebruikt met elke composiet, inclusief GC's esthetische composieten G-ænial & Essentia.

 

Info: www.gceurope.com