Ivoclar Digital is het merk van Ivoclar Vivadent

Ivoclar Vivadent helpt de toekomst van digitale prothesen vorm te geven

 

Ivoclar Digital is het merk van Ivoclar Vivadent. Het omvat een uitgebreide portfolio van CAD/CAM producten; materialen, freesmachines en ondersteunende diensten voor zowel tandtechnisch laboratoria als tandartspraktijken. Dit nieuwe gamma wordt onder de merknaam “Ivoclar Digital” voor het eerst gepresenteerd op IDS 2017.

 

Ivoclar Vivadent heeft een uitgebreid scala aan producten waaronder esthetische en hypermoderne materialen voor vaste, uitneembare en implantaatgedragen prothetische restauraties. Volgende nieuwe producten zijn toegevoegd:

 

Het IPS e.max systeem wordt aangevuld met een veelzijdige ZirCAD-blok en een reeks discs.

IPS e.max ZirCAD Multi-discs maken het mogelijk om restauraties te maken met een polychromatische kleurenprogressie.

De componenten voor het proces om digitale prothesen te maken worden geleverd met de tandkleurige SR Vivodent CAD-discs en het gingiva kleurige IvoBase CAD basismateriaal voor prothesen.

De lancering van de Viteo titanium base breidt het gamma van Ivoclar Digital uit met een titanium bonding basis, speciaal ontworpen voor keramiek

Vier nieuwe digitale frees- en slijpmachines worden geintroduceerd onder de merknaam PrograMill. Naast de PrograMill PM3, PM5 en PM7 machines voor tandtechnisch laboratoria, biedt Ivoclar Vivadent ook PrograMill One aan. Dit is een compacte freesmachine, die speciaal ontworpen is om tegemoet te komen aan de behoeften van kleine laboratoria en tandartspraktijken.

 

Het assortiment hoogwaardige scanners van 3Shape, zoals de D1000 en D2000 zijn uitgebreid met de nieuwe 3Shape E serie. Voor deze serie werd de zeer doeltreffende scantechnologie ingezet. Het omvat drie instapniveau units E1, E2 en E3, in combinatie met de software “Dental Designer” vormt dit een krachtig pakket.

 

Het aanbod van Ivoclar Digital wordt verder aangevuld door Service+ , onze tandheelkundige outsourcingpartner die tandheelkundige laboratoria bij hun intrede in de wereld van CAD/CAM productie introduceert door de design- en productiebestellingen over te nemen en tandheelkundige laboratoria toegang te geven tot een uitgebreid assortiment aan materialen en indicaties.

 

Info: andre.buessers@ivoclarvivadent.com

deborah.rog@ivoclarvivadent.com

www.ivoclarvivadent.nl