Harmonize™. Wanneer “gewoon goed” niet goed genoeg is

Als het om uw patiënten gaat, sluit u nooit compromissen. Wij ook niet. Met ons universele nanohybride composiet Harmonize creeërt u esthetische meesterwerken met blijvende resultaten.

 

 

Bij het creeëren van een esthetisch meesterwerk en een stralende glimlach voor uw patiënt bent u niet bereid compromissen te sluiten. Het moet perfect zijn en daarom is “gewoon goed” in sommige gevallen simpelweg niet goed genoeg. Harmonize, ons universele nanohybride composiet van de nieuwste generatie, helpt u de hoogst haalbare esthetische resultaten te behalen door restauraties mogelijk te maken met een levensechte esthetische uitstraling en een verbeterde structurele integriteit.

 

Harmonize is voorzien van Adaptive Response Technology (ART). Deze ART technologie bestaat uit een systeem van nanovulstofdeeltjes die natuurgetrouwe restauraties mogelijk maken. De hoge vulgraad (81%) van gekoppelde en versmolten sferische partikeltjes van siliciumdioxide en zirkonium zorgt voor een versterkte structuur en een hogere weerstand tegen chipping en breuk op de lange termijn. Dankzij de uiterst doorschijnende harsmatrix en innovatieve vulstofdeeltjestechnologie bootsen restauraties de  reflecterende eigenschappen van natuurlijke tanden beter na en wordt tevens een verbeterde blending met de aangrenzende elementen bereikt, het zogenaamde “kameleoneffect”. Naast de zeer hoge esthetische eigenschappen biedt Harmonize ook uitstekende verwerkingseigenschappen. Zo heeft Harmonize een dynamische viscositeit en kan tijdens het verwerken de viscositeit worden aangepast door meer of minder druk uit te oefenen. Ook is het modeleren van Harmonize gemakkelijk omdat het composiet minimaal kleeft en zijn vorm behoudt zonder in te zakken. Met Harmonize komen wetenschap en schoonheid samen in restauraties van ongeëvenaarde esthetiek en duurzame sterkte. De Dental Advisor gaf Harmonize de hoogste waardering (Link: Harmonize™ Nanohybrid Universal Composite – The Dental Advisor).

 

Naast Harmonize bevelen wij ook ons 2-componenten universeel adhesief OptiBond™ eXTRa Universal en het universeel adhesief composietcement NX3 Nexustm Third Generation aan voor de hoogst haalbare en blijvende resultaten.

 

Vraag hier meer informatie en probeerverpakking aan:  https://to.kerrdental.com/nl-nl/artisan-0