Futurabond® M+ - Voco

Futurabond® M+ – winst bij elke druppel

Het universele eencomponentadhesief in een flesje

Snel en universeel: Futurabond M+ is een veelzijdig talent onder de bondings. Het universele adhesief in een flesje scoort met een grotere inhoud, hogere betrouwbaarheid en betere prestaties. De opvolger van Futurabond M, dat al meer dan vijf jaar met succes in de praktijk wordt ingezet, biedt de gebruiker flexibele oplossingen voor elke bondingsituatie.

 

Nieuwe technologie

 

Dit geldt enerzijds voor de etstechniek: total-etch, selective-etch of self-etch – de etstechniek kan naargelang de indicatie of persoonlijke voorkeur van de tandarts vrij worden gekozen en toegepast. Dankzij een nieuwe monomeertechnologie is overetsen van de dentine uitgesloten – postoperatieve gevoeligheden worden bijgevolg voorkomen.

 

Veiligheid en flexibiliteit

 

Futurabond M+ is anderzijds wat zijn gebruiksspectrum betreft ook aanzienlijk flexibeler dan conventionele bondings in flesjes: Het kan niet alleen bij directe en indirecte restauraties betrouwbaar worden ingezet, maar biedt ook een veilige hechtverbinding met diverse materialen zoals metaal, zirkoon- en aluminiumoxide alsook silicaatkeramiek – en dat zonder bijkomende primer.

 

Het universele adhesief is in combinatie met Futurabond M+ DCA, het activeringsmiddel voor duaalharding, onbeperkt compatibel met alle zelf- en duaalhardende composieten op methacrylaatbasis.

 

Fabrikant: VOCO GmbH, Postfach 767, 27457 Cuxhaven, Duitsland, www.voco.com

 

Contactpersoon pers:

 

Dr. Olaf Krems, VOCO GmbH – Public Relations

Tel.: +49 (0)4721 719-187, e-mail: o.krems@voco.de