Foundation for Oral Rehabilitation (FOR)


Inauguratie op het Global Symposium van Nobel Biocare in New York

FOR is een onafhankelijk, internationaal initiatief dat professionelen van verschillende disciplines samenbrengt ter verbetering van de orale gezondheidszorg en ter ondersteuning van humanitair beleid. Dit multi-dimensioneel platform brengt haar leden met mekaar in contact en geeft hen de mogelijkheden om expertise wereldwijd te delen en hun professioneel profiel uit te breiden met de focus op optimale behandelingsresultaten voor patiënten. Dit netwerk centraliseert zich rond drie deelgebieden:

  • FOR SCIENCE helpt de deelnemers aan de top te blijven van innovatie en wetenschappelijke doorbraken door samenwerking met leidinggevende experten en onderzoekers in verschillende domeinen, via speciale “FORum” evenementen.
  • FOR EDUCATION biedt een interactief leerplatform maar streeft eveneens naar het samenbrengen van een mondiale gemeenschap van experten om zodoende klinische studiebeurzen en mentorship te voorzien. Daarenboven zullen deelnemers de kans krijgen behandelingsplannen te delen en te bediscussiëren met een groep van experten en peers.
  • FOR HUMANITY beloont humanitaire resultaten en initiatieven en huldigt uitzonderlijke individuen die het menselijk welzijn vooruithelpen. De continuïteit van hun succes – gaande van het Per-Ingvar Branemarks’ Bauro instituut tot Bertrand Piccard’s humanitaire leiding in de strijd tegen Noma – zijn overtuigende signalen dat hun rolmodel een zeer belangrijke gids is in ons professioneel leven.

 

      www.FOR.org