Create the best - jouw creatieve platform

12 maanden - 12 motieven - 12 winnaars - jouw nieuwe CANDULOR-kalender. Heb je een handje weg van natuurlijkheid en esthetiek? Heb je je werk onder de knie, heel wat in je mars en wil je dit aan de wereld laten zien? Wij hebben het geschikte platform voor je!

 

Net op tijd voor de 37e International Dental Show in Keulen gaat CANDULOR AG van start met een fotowedstrijd voor een kalender. Onder het motto ‘Van tandtechnici voor tandtechnici – esthetiek die inspireert’ ben jij als enthousiaste CANDULOR-fan met een voorliefde voor prothetische werken uitgenodigd om jouw interpretatie van esthetiek op de plaat vast te leggen en jouw foto online in te dienen voor deelname aan de wedstrijd.

 

Zo eenvoudig is het:

Op de website www.create-the-best.com kun je de foto's uploaden. Een deelnemer mag met twee patiëntencasussen, en hiervan maximaal 3 foto's, deelnemen. Men kan evenwel slechts met één foto winnen. CANDULOR bekijkt de foto's voor de publicatie en keurt alleen foto's goed die voldoen aan de voorwaarden voor deelname. Alle foto's kunnen op de website worden beoordeeld door collega's of door de community.

 

De winnende foto's die aan het eind van de wedstrijd op 31 augustus 2017 bekend worden gemaakt, verschijnen met vermelding van de naam – en een korte levensloop – op de gelimiteerde CANDULOR-wandkalender 2018. Bovendien ontvangen de winnaars een verrassingspakket van CANDULOR.

 

Nu heb je de mogelijkheid om je prothetische hoogstandjes te presenteren. Deelnemen loont!
Meer informatie vind je op www.create-the-best.com

 

CANDULOR AG

www.candulor.com

candulor@candulor.ch