CleanJoy - Voco

CleanJoy – profylactische pasta voor professionele tandreiniging

 

CleanJoy is de nieuwe tandreinigings- en polijstpasta voor professionele tandreiniging en polijsten in het kader van de profylactische behandeling van VOCO. De pasta dient voor het verwijderen van zachte en harde tandaanslag evenals het verwijderen van extrinsieke verkleuringen die door thee, koffie of tabak worden veroorzaakt.

CleanJoy wordt bovendien gebruikt om tandoppervlakken en vullingen te reinigen en te polijsten in het kader van de professionele tandreiniging. Daarnaast wordt CleanJoy gebruikt alvorens bleekgel aan te brengen en na het verwijderen van kaakorthopedische apparaten. Maar CleanJoy wordt ook gebruikt voor het definitief cementeren van indirecte restauraties om resten tijdelijk bevestigingsmateriaal te verwijderen.

 

CleanJoy is verkrijgbaar in drie reinigingssterktes, zodat naargelang de graad van verontreiniging individueel kan worden ingegaan op de respectieve situatie van de patiënt. Door de verschillende kleurcodering van de tubes (rood = grof / hoge reinigingskracht, geel = matig / middelmatige reinigingskracht, groen = fijn / polijstpasta) wordt een veilige en niet verwarrende toepassing gegarandeerd. CleanJoy bevat 700 ppm fluoride en draagt dus ook bij tot de remineralisering en versterking van de natuurlijke harde tandsubstantie.

 

CleanJoy is gemakkelijk te gebruiken met alle in de handel verkrijgbare cups en borsteltjes. De pasta wordt in de gewenste hoeveelheid op een mengblok aangebracht, met het gereedschap opgenomen en met aangepaste toerentallen resp. lichte druk op het te bewerken oppervlak aangebracht. Tot slot worden de gereinigde oppervlakken grondig met water afgespoeld en wordt eventueel overtollig materiaal afgezogen. Na toepassing van de rode of gele gemarkeerde reinigingspasta volgt altijd een afsluitende behandeling met de polijstpasta, om de gereinigde oppervlakken glad te maken en te beschermen tegen het afzetten van nieuwe deeltjes.

 

Dit wordt ook aangeraden na het gebruik van poederstralers. De polijstpasta zorgt bovendien voor een optimale, esthetisch aantrekkelijke glans van de gereinigde oppervlakken.

 

 

www.voco.com