Align Technology & Elysee Dental kondigen aan

Align Technology & Elysee Dental kondigen de commerciële beschikbaarheid van Invisalign Go in de Benelux aan.

Align Technology ontwerpt en vervaardigt het Invisalign®-systeem, het meest geavanceerde clear-aligner systeem ter wereld en de iTero®-intraorale scanners en bijbehorende diensten.

Elysee Dental levert op Europese basis duizenden tandheelkundige werkstukken per week. Door de samenwerking met Align Technology voor de levering van Invisalign Go, voegt Elysee Dental een uniek product toe aan het productportfolio.

 

Invisalign Go is een nieuwe, vereenvoudigde benadering van het rechtzetten van tanden dat de algemeen tandarts helpt om bepaalde cases te identificeren, te plannen en op te volgen, waardoor ze deze innovatieve, clear-aligner-technologie kunnen gebruiken om patiënten met zelfvertrouwen te behandelen en zo hun praktijkaanbod uit te breiden.

Invisalign Go kan worden gebruikt als een op zichzelf staande behandeling voor het rechtzetten van tanden of in combinatie met andere esthetische of herstellende behandelingen, om effectievere resultaten mogelijk te maken die een minimaal invasieve benadering van de tandheelkunde ondersteunen. Invisalign Go kan lichte verdringing (crowding), spatiëring (spacing), orthodontische terugval en andere gevallen van uitlijnfouten behandelen. Het is geschikt voor verbetering van de glimlach in het front (eerste premolaar tot eerste premolaar). Invisalign Go is beschikbaar voor bovenkaak- en/of onderkaakbehandeling. Hiermee kunnen patiënten de Invisalign-glimlach in slechts 3 maanden bereiken.