SimpliShade™ dekt alle 16 VITA tinten met slechts 3 kleurtinten

Kerr introduceert het SimpliShade Universeel Composiet Systeem dat is voorzien van Adaptive Response Technologie (ART) en de kleurselectie vereenvoudigt van 16 tot slechts 3 tinten: Light, Medium en Dark.

Met SimpliShade reduceert u uw voorraad en bespaart u kostbare tijd bij het selecteren van de juiste kleurtint, terwijl u kunt blijven vertrouwen op zeer esthetische restauraties en profiteert van een uitstekende hanteerbaarheid.

 

Eenvoudige kleurbepaling

Makkelijker en sneller de gewenste kleur selecteren. SimpliShade dekt alle 16 VITA klassieke tinten met slechts 3 kleurtinten: Light, Medium en Dark.

 

 

Restauraties die langer meegaan.

Het Adaptive Response Technology (ART) filler netwerk, een bewezen technologie in Harmonizetm, helpt u bij het realiseren van natuurgetrouwe restauraties met een uitzonderlijke sterkte en een ongeëvenaarde esthetiek. De hoge vulgraag (81%) van het ART systeem zorgt voor een uitstekende sterkte en een hogere weerstand tegen chipping en breuk op de lange termijn.

 

 

Universeel voor alle caviteitsklassen

Gerbruik SimpliShade met vertrouwen voor alle caviteitsklassen zonder de noodzaak voor een opaker.

 

 

Glanzende restauraties

SimpliShades kleinere vulstofdeeltjes van 50nm zorgen voor een betere polijstbaarheid en maken dat glans langer behouden blijft.

 


 

Optimale translucentie en betere kleurintegratie

SimpliShade biedt de ideale opaciteit om tandstructuren na te bootsen, onderliggende tandvlekken beter te maskeren en om goed te integreren met de kleur van de omliggende tanden (blending). Dit verhoogde “kameleon-effect” resulteert in meer natuurgetrouwe en levensechte restauraties.

 

 

 

Uitstekende radiopaciteit

SimpliShade heeft een radiopaciteit van 300% AI.

Radiograph taken from a human tooth with a Class II restoration. Data on file.

 

Radiograph taken from a human tooth with a Class II restoration. Data on file.

 

Vereenvoudig uw workflow met slechts 3 tinten,
zonder compromis

 

Klik hier voor het aanvragen van een SimpliShade probeerverpakking

Klik hier voor de productbrochure