OptiDisc™ contour- en polijstschijfjes nu gratis uitproberen!

De OptiDisc afwerkings- en polijstschijfjes van Kerr zorgen voor een hoogwaardig eindresultaat van al uw restauraties tegen een “gepolijste” prijs. Vraag uw probeerverpakking aan en ervaar het zelf.

 

Eindig net zo goed als je begint

Bij succesvolle restauraties gaat het zowel om goed beginnen als om goed afwerken en polijsten. OptiDisc afwerkings- en polijstschijfjes zorgen ervoor dat uw restauraties een eindresultaat krijgen dat gelijk is aan dat van een natuurlijk gebit.

 

Flexibel, nauwkeurig en translucent

Dankzij de keuze uit een standaard of kortere mandrel en de buigbaarheid van de schijfjes kunt u gemakkelijk posterieure en andere lastig toegankelijke gebieden bereiken. De translucente schijf geeft bovendien een verbeterd zicht op het werkgebied, voor extra nauwkeurigheid tijdens de afwerking en het polijsten.

 

 

Nauwkeurig Flexibel Translucent                  

 

4 kleuren – 4 schuurniveau’s – 3 diameters

Het OptiDisc systeem biedt de keuze uit vier schijven met een verschillendfe korrelgrootte voor het vormgeven, het afwerken en het polijsten met een hoge glans. Het is geschikt voor composieten, glasionomeren, amalgamen of halfedel- en edelmetalen. De schijven zijn ook beschikbaar in drie verschillende diameters, naargelang uw behoeften: 9,6mm, 12,6mm en 15,9mm.

De kleurgecodeerde schijven helpen om de gewenste korrelgrootte gemakkelijk en duidelijk te identificeren.

 

 

 

 

Veilig

De actieve, schurende kant van OptiDisc is gemakkelijk te herkennen en het gepatenteerde mandrel-retentiesysteem bevindt zich bij OptiDisc ónder de schijf, waardoor omliggende elementen en zachte weefsels worden beschermd tegen beschadiging. Het zorgt ook voor een optimale koppeloverdracht, zodat de schijf niet slipt en niet toerentalgevoelig is, met een betere en veilige hanteerbaarheid als resultaat.

 

Klaar voor gebruik en langdurige prestaties

OptiDisc is gemaakt van polyester gecoat met aluminiumoxidedeeltjes. De schurende laag heeft geen extra kleeflaag, zodat u meteen kunt beginnen zodra u de schijf op de mandrel heeft bevestigd.

 

Gepolijste prijs

Alle OptiDisc navulverpakkingen met 100 stuks hebben een vaste lage adviesprijs van € 22,20 (excl. btw). Momenteel kunt u profiteren van onze aanbieding op de OptiDisc assortimentskit ref. 4200  – nu slechts voor € 86,85 (excl.btw) – vraag uw Kerr vertegenwoordiger of dentale depot hiernaar.

 

 

 

 

Aanvragen probeerverpakking OptiDisc

Klik hier voor het aanvragen van een gratis probeerverpakking OptiDisc met 2x extra grof, 2x grof/medium, 2x fijn en 2x extra fijn schijfjes van 12,6mm en 2 mandrellen (kort en standaard).