Het nieuwe SimpliShade™ universeel composiet nu gratis uitproberen!

Met SimpliShade reduceert u uw composietvoorraad met meer dan 80% en bespaart u kostbare tijd bij het selecteren van de juiste kleurtint, terwijl u kunt vertrouwen op zeer esthetische restauraties en een uitstekende hanteerbaarheid.

Het SimpliShade Universeel Composiet Systeem van Kerr is voorzien van Adaptive Response Technologie (ART) en vereenvoudigt de kleurselectie van 16 VITA tinten tot slechts 3 tinten: Light, Medium en Dark.

 

 

Klik hier voor het aanvragen van een SimpliShade probeerverpakking

 

Eenvoudige kleurbepaling

Makkelijker en sneller de gewenste kleur selecteren. SimpliShade dekt alle 16 VITA klassieke tinten met slechts 3 kleurtinten: Light, Medium en Dark.

 

 

 

Minder voorraad

Met het minimale aantal tinten van SimpliShade vermindert u uw composietvoorraad aanzienlijk en wordt het lastige bijbestellen van teveel verschillende referentienummers of het risico op vervallen producten vermeden.

 

Adaptive Response Technologie (ART)

Het Adaptive Response Technology (ART) filler netwerk is een bewezen technologie in Harmonizetm, die u helpt bij het realiseren van natuurgetrouwe restauraties met een uitzonderlijke sterkte en een ongeëvenaarde esthetiek. Het ART nanovulstofdeeltjes netwerk heeft een dynamische viscositeit die in eerste instantie lager is tijdens het modelleren en vervolgens toeneemt waardoor het wegzakken van het composiet wordt voorkomen. De verbeterde interactie en crosslinking van de vulstof en de kunstharsmatrix zorgen voor een efficiëntere polymerisatie en een hogere mechanische sterkte met zeer bestendige restauraties als resultaat.

 

Restauraties die langer meegaan.

De hoge vulgraad (81%) van het ART systeem zorgt voor sterke restauraties met een hogere weerstand tegen chipping en breuk op de lange termijn.

 

 

 

Restauraties die glanzen

De kleinere vulstofdeeltjes van 50nm maken SimpliShade zeer goed polijstbaar en zorgen voor meer glans die ook langer behouden blijft.

 


 

Optimale translucentie en betere kleurintegratie

SimpliShade biedt de ideale opaciteit om tandstructuren na te bootsen, onderliggende tandvlekken beter te maskeren en om goed te integreren met de kleur van de omliggende tanden (blending). Dit verhoogde “kameleon-effect” resulteert in meer natuurgetrouwe en esthetische restauraties.

 

 

 

Universeel voor alle caviteitsklassen

Gebruik SimpliShade met vertrouwen voor alle caviteitsklassen zonder de noodzaak voor een opaker.

 

Uitstekende radiopaciteit

De hoge radiopaciteit van SimpliShade (300% AI) maakt de restauratie op een röntgenfoto zeer goed te onderscheiden van de tandstructuur.

 

Radiograph taken from a human tooth with a Class II restoration. Data on file.

 

Verlaag uw composietvoorraad en vereenvoudig uw workflow zonder compromis.

 

 

Klik hier voor het aanvragen van een SimpliShade probeerverpakking