Madonna draagt diamanten 'grill' op haar tanden

De koningin van de pop is voortdurend bezig met haar uiterlijk, meldt The Daily Mail. Na Chris Brown en Rihanna is nu ook Madonna te zien met een diamanten 'grill' op haar tanden. Het bizarre mode-accessoire van Madonna is versierd met maar liefst 24 diamanten. Het gaat om een exclusief ontwerp, waardoor haar echte tanden nog zichtbaar zijn. In juli plaatste ze haar foto op Instagram, maar nu draagt ze het ook in het openbaar. Een maand later verschenen de 54-jarige zangeres en haar 25-jarige vriendje Brahim Zaibat op de luchthaven in Zuid-Frankrijk. Madonna is duidelijk trots op haar nieuwe look.

Madonna werkt momenteel samen met fotograaf Terry Richardson aan een geheim project. De zangeres heeft een choquerende video over haar ‘Secret Project’ onthuld. De trailer werd voor het eerst getoond tijdens de première van haar concertfilm MDNA in New York.

In de video is onder meer te zien hoe gevangenen worden gemarteld en hoe Madonna zelf een man neerschiet. Wat de video precies met het project te maken heeft, blijft voorlopig een geheim.