Kracht en eenvoud: Maxcem Elite™ en Maxcem Elite™ Chroma zelf-etsend / zelf-adhesief cement.

Met Maxcem Elite Universal of Maxcem Elite Chroma Universal heeft u altijd het juiste zelf-etsende en zelf-adhesieve universele cement voorhanden dat nodig is om aan al uw indirecte restauratiebehoeften te voldoen.

 

 

 

Kracht en eenvoud.

Vereenvoudig het beheer van uw voorraad en blijf uw favoriete cementeringstechniek gebruiken met Maxcem Elite Universal en Maxcem Elite Chroma Universal. Het enige cement dat nodig is om aan al uw indirecte restauratiebehoeften te voldoen, met universele veelzijdigheid, hoge hechtsterkte, voorspelbare verwerking en uitzonderlijk gebruiksgemak.

 

Universele compatibiliteit.

Hou het simpel met slechts één cement voor uw indirecte restauraties. Maxcem Elite en Maxcem Elite Chroma zijn compatibel met alle* tandheelkundige substraten en indirecte restauraties in het front en in de posterieure zones, inclusief keramiek, CCM’s, metalen restauraties evenals CAD/CAM-materialen en zirkonium.

 

Verhoog de hechtingskracht.

Als zelfetsend en zelfadhesief cement biedt Maxcem Elite Universal composietcement een uiterst betrouwbare hechting in vergelijking met andere toonaangevende adhesieve cementen, zowel in droge als vochtige omgevingen.

 

 

Slim en eenvoudig.

Het overtollige materiaal verwijderen is heel eenvoudig dankzij het One-peel™ reinigingssysteem. Maxcem Elite Chroma heeft bovendien een roze chromatische indicator die langzaam oplicht om het optimale moment aan te geven waarop het overtollge cement verwijderd kan worden.

 

Langdurige esthetiek.

Maxcem Elite Universal en Maxcem Elite Chroma Universal bieden langdurige kleurstabiliteit en uitzonderlijke esthetiek. Met een gepatenteerd en bewezen redox-initiatorsysteem dat ook bij NX3™ wordt gebruikt, zijn kleurveranderingen in de loop van de tijd vrijwel onmerkbaar.

 

 

Aanvragen probeerverpakking

Wilt u Maxcem Elite Universal zelf uitproberen?

Vraag dan hier uw gratis probeerverpakking aan
of neem rechtstreeks contact op met uw Kerr vertegenwoordiger.

emel.merghad@envistaco.com / 0474 94 96 21

 

*Alle of een deel van de indirecte restauraties (inlay, onlay, veneer, kronen [inclusief kroonrestauraties tot implantaatabutments] brug-, post-, anterieure of posterieure composiet-, keramiek-, PFM-, metaalrestauraties en CAD/CAM-restauraties). Gegevens in bestand. Maxcem Elite is een gedeponeerd handelsmerk van Kerr Corporation. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.