Vereenvoudig de complexiteit van de cementatiestappen met tot wel 50%.

Nexus Universal is het nieuwe adhesief composietcement van Kerr dat chemische uitharding met élk universeel bondingsysteem garandeert en primers of activators overbodig maakt

 

Nexus Universal past zich aan úw protocol aan.

Nexus Universal is een echt universeel adhesief composietcement dat het gebruik van primers en activators overbodig maakt. Ongeacht welk universeel adhesie systeem u gebruikt is een chemische uitharding zonder activators niet alleen gegarandeerd met onze OptiBond-adhesieven, maar ook met elk ander universeel bonding systeem naar keuze. Hierdoor behoudt u de vrijheid om uw favoriete cementatieprotocol te blijven gebruiken zonder concessies of aanpassingen. NexusUniversal past zich simpelweg aan uw bestaande protocol aan. Door deze vereenvoudigde en efficiëntere workflow bestaat er ook minder kans op fouten, terwijl u – in minder stappen – uiteraard kunt blijven vertrouwen op een sterke hechting. Nexus Universal is een van de meest veilige adhesieve composietcementen, ongeacht welk universeel adhesie systeem u gebruikt.

 

Hoge hechtsterkte op elk materiaal.

Nexus Universal is compatibel met diverse indirecte materialen, zoals CAD/CAM-materialen, waaronder kunsthars, keramiek, zirkoniumoxide, goud, base-metaallegeringen, aluminiumoxide, lithiumdisilicaat (e.max) en titanium.

 

Ervaar meer kleurstabiliteit

Nexus Universal is voorzien van een eigen Redox-initiatorsysteem dat de BPO-/tertiaire initiatorsystemen die verkleuring veroorzaken elimineert. Dit resulteert in een betere kleurstabiliteit en een betere esthetiek op lange termijn.

 

Kleurindicator met One-Peel Cleanup: vermijd het risico op achtergelaten cement

Door de Nexus Universal Chroma-kleurindicator met One-Peel Cleanup is het reinigen eenvoudig. Nexus Universal Chroma is roze wanneer het wordt aangebracht en vervaagt geleidelijk aan naar de cementtint, zodat u het precieze moment kunt herkennen waarop overtollig materiaal kan worden verwijderd en het risico op achtergelaten cement kan worden vermeden. Met One-Peel is uw restauratie veilig gereinigd.

 

 

Vereenvoudig uw workflow, zonder compromis.

 

 

Klik hier voor de Nexus™ Universal productbrochure

Klik hier voor het aanvragen van een Nexus™ Universal probeerverpakking