Vraag vrijblijvend een demo aan van de nieuwe draadloze endodontische motor en elektronische apex locator van Kerr

Vormgeven met vertrouwen: het intuïtieve, onderling op elkaar afgestemde draadloze systeem is ontworpen om naadloos samen te werken en de patiëntveiligheid te vergroten terwijl het uw procedures vereenvoudigt. Vraag nu een demo aan. 

 

Kerr Endodontics introduceert haar nieuwe endo motor en apex locator.

De elementstm Connect en Apex Connect kunnen afzonderlijk en als een onderling samenwerkend systeem worden gebruikt, ontworpen om de patiëntveiligheid te vergroten en uw procedures te vereenvoudigen.

 

 

Diverse bewegingen

Met behulp van zowel adaptieve, reciproke en roterende bewegingen biedt elements Connect u de mogelijkheid uw bestaande technieken en protocollen aan te houden.

 

Dubbele lichtindicatoren

Met lichtindicatoren, die de werklengte real-time aangeven, op zowel het handstuk van de elements Connect motor als op het display van de Apex Connect locator, beschikt u over grotere zichtbaarheid voor vormgeven met meer vertouwen. Deze intuïtieve, gemakkelijk zichtbare, slimme lichtindicatoren, de optionele geluidssignalen en het grote, heldere display melden wanneer u de apex bereikt.

 

Draagbaar gemak

Gemakkelijke verplaatsingen van behandelkamer naar behandelkamer met dit onderling samenwerkende systeem: een draadloos, lichtgewicht en ergonomisch ontwerp.

 

Voorinstellingen

De elements Connect motor heeft 9 vooringestelde Kerr-vijlinstellingen, 1 reciproke instelling en 4 zelf te programmeren instellingen.

 

Continu bruikbaar

Er worden 2 uitneembare batterijen meegeleverd, om u te verzekeren dat er altijd één van is opgeladen, zodat u uw procedures altijd veilig en zonder onderbreking kunt afronden.

Zelfkalibreringsfunctie van de Apex Connect

Verzeker u van nauwkeurige metingen met de ingebouwde zelfkalibreringsfunctie van de Apex Connect locator, die steeds automatisch wordt geactiveerd als de unit wordt ingeschakeld.

 

Vormgeven met vertrouwen

Lees real-time informatie over de werklengte tijdens procedures af aan de hand van een slimme lichtindicator op het 63mm kleurendisplay van de locator, die van kleur verandert bij het bereiken van de apex, waarbij (indien gewenst) bovendien nog geluidsignalen hoorbaar zijn.

 

Aanvragen demonstratie van de elements Connect & Apex Connect in uw praktijk

Vraag een vrijblijvende demo aan via deze link of neem rechtstreeks contact op met uw Kerr vertegenwoordiger en informeer naar onze interessante introductieaanbiedingen!

 

emel.merghad@envistaco.com / 0474 94 96 21