Create Your Own Style Hands-on workshops 2018

Een investering in educatie is een investering in uw patiënt. 3M Health Care Academy helpt u hierbij met kwalitatief hoogwaardige hands-on workshops van professionals uit de tandheelkunde. De interactieve en praktische workshops vinden plaats in een informele sfeer op verschillende data en locaties en helpen u stap voor stap esthetische resultaten te bereiken bij al uw procedures.

 

Create Your Own Style - Direct Restaureren

Een natuurlijke glimlach is het mooiste dat u uw patiënt kunt geven. Dr. Bart Beekmans en Drs. Marta Illik begeleiden u stap voor stap bij uw front composietrestauraties van behandelplanning, naar mock-up, laag voor laag opbouwen en afwerken en polijsten. Alle deelnemers zouden deze cursus aanbevelen bij collega's!

 

Create Your Own Style - Indirect Restaureren

Wat als composiet geen optie is? Ontvang tijdens de cursus Indirect Restaureren alle handvatten voor het toepassen van indirecte restauraties van Dr Alwin van Daelen en Dr Wiebe Derksen. U past het gehele behandeltraject toe voor een 3-delige brug, een partiële kroon en een facing van prepareren tot tijdelijke voorziening, (digitaal) afdrukken en cementeren.

 

Info: www.3mnederland.nl