Alles wat u moet weten over whitening

Het bleken van tanden wordt steeds populairder. Tegenwoordig is een mooie, natuurlijk witte glimlach voor velen goed mogelijk. De kwaliteit, effectiviteit en veiligheid van de beschikbare bleekproducten zijn de afgelopen jaren namelijk enorm gegroeid.

 

 

Maar laat u niet misleiden door populaire en ‘slimme’ bleekoplossingen. Niet alle bleektechnieken zijn voor iedereen geschikt en het gebruik van de verkeerde materialen kan zelfs blijvende schade aan het gebit veroorzaken. In onze at-home whitening Whitepaper leggen we uit hoe het bleken van tanden werkt, waar u op moet letten en wat uw patiënt mag verwachten bij het starten van een bleekbehandeling.

Ook behandelen we enkele ’trendy bleekproducten en -technieken’ en hoe (in)effectief deze zijn. Nadat u de Whitepaper heeft gelezen bent u een expert of het gebied van whitening.

 

At-home whitening Whitepaper

Een van de meest populaire bleekbehandelingen van tegenwoordig is thuisbleken. Voor de patiënt wordt een op maat gemaakte bleeklepel geproduceerd die kan worden gebruikt om de tanden te bleken vanuit huis. De behandeling duurt over het algemeen ongeveer twee weken en er worden lagere concentraties waterstofperoxide (max. 6%) gebruikt. Met dit soort behandelingen kunnen uitstekende resultaten worden bereikt.

 

Download gratis onze Whitepaper

U kunt onze at-home Whitepaper gratis downloaden door hier te klikken.