Totaalinrichting zonder zorgen

Een praktijk inrichten of renoveren is een groots project, waar heel wat partijen in betrokken zijn. Het is dan ook geen sinecure om alle partijen op één lijn te krijgen. Daarom is een one-stop-shop vaak geen overbodige luxe... De bouwheer wordt zo op vele vlakken ontzorgd, de communicatie verloopt vlotter en het budget wordt geoptimaliseerd.

 

Codema is de partner bij uitstek voor de totale inrichting van een tandartsenpraktijk. Codema kan terugblikken op meer dan 40 jaar ervaring en staat klaar met professioneel advies, de juiste apparatuur en deskundigheid voor de meest eigentijdse praktijkinrichting.

 

Van idee tot afgewerkt interieur
Codema begeleidt de bouwheer doorheen het volledige proces. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een renovatie of vervanging van de bestaande apparatuur, Codema neemt de totaalaanneming in handen en zorgt steeds voor een perfecte en zorgeloze uitvoering van uw plannen.
Dit gaat van het uittekenen van het interieur die voldoet aan alle technische vereisten van een hedendaagse praktijk over de uitvoering van de volledige interieurinrichting en inplanting van alle apparatuur. Ook adviseert Codema de bestaande architect in zijn ontwerp.

 

De juiste apparatuur en opleiding
Het assortiment equipment en apparatuur van Codema omvat alles voor de totale inrichting van uw praktijk, gaande van behandeleenheden, verlichting, radiologie, autoclaven & thermo-desinfectoren, CAD/CAM, instrumenten en allerhande randapparatuur.
De bouwheer krijgt vooraf uitgebreid advies voor de aankoop van de juiste apparatuur op maat door het ervaren salesteam van Codema.
Na de installatie krijgt de bouwheer bovendien de nodige opleidingen omtrent het gebruik en de nieuwste technieken.

 

Dienst na verkoop
Codema beschikt over een eigen technische dienst voor het leveren, onderhouden en herstellen van tandheelkundige apparatuur. Dankzij doorgedreven trainingen bij de fabrikanten kan Codema een uitstekende dienst na verkoop verzekeren.

 

 

Schaapsdreef 27, 8500 Kortrijk
056 23 09 30 - customer.service@codema.be
www.codema.be