Weer veilig werken in de praktijk?

De hele wereld zoekt naar middelen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Met die reden heeft Cavex het desinfectiemiddel ImpreSafe getest op de werkzaamheid tegen het corona virus. De tests bevestigden de effectiviteit van Cavex ImpreSafe tegen het Coronavirus omdat de resultaten een reductie van log 4 (99,99%) overschreden nadat de testmonsters gedurende 3 minuten waren ondergedompeld in een 3% oplossing van Cavex ImpreSafe.

 

We kunnen daarom concluderen dat Cavex ImpreSafe, 99,99% van alle virussen, bacteriën en schimmels, inclusief COVID-19 doodt. Wij benadrukken dat dit alleen betrekking heeft op het gebruik van Cavex ImpreSafe op alginaat-, siliconen- en polyetherafdrukken.

 

Ondanks de extreem toegenomen vraag naar desinfectiemiddelen en -materialen is onze voorraad Cavex ImpreSafe vooralsnog toereikend. Cavex ImpreSafe is verkrijgbaar via bijna alle Nederlandse en Belgische dealers. Kijk op www.cavex.nl voor een demonstratievideo over het gebruik van Cavex ImpreSafe en voor meer informatie kunt u mailen naar dental@cavex.nl