Venus Color - Heraeus

Venus® Color voor restauraties met karakter

 

In een goede restauratie kan soms net dat beetje karakter missen, dat de individualiteit van de patiënt weerspiegelt. Door het toevoegen van kleur en creativiteit kan een persoonlijke en natuurlijke touch gecreërd worden. Met Venus Color zijn (in)directe composietrestauraties eenvoudig te karakteriseren en kunnen kunststoftanden gemakkelijk van persoonlijke kenmerken voorzien worden.

 

Venus Color is een vloeibaar lichtuithardend karakteriseringsmateriaal voor het nabootsen van onder andere glazuurscheurtjes, kalkvlekken, abrasie-oppervlakken, fissuren en tandhalsverkeuringen. Het assortiment bevat 5 intense kleuren – white, blue, corn, amber en choco. Venus Color White is ook te gebruiken voor het maskeren van verkleuringen. Het materiaal wordt onverdund in een dunne laag aangebracht of eerst verdund met een transparant composiet (Venus Diamond Flow CL) voor een lagere kleurintensiteit.

 

Venus Color is een ideale aanvulling op de hoogesthetische nano-hybride composieten Venus Diamond, Venus Pearl en Venus Diamond Flow. Haar kleureffecten versterken het uitgebreide kleurenpallet voor natuurgetrouwe restauraties en bieden onbegrensde mogelijkheden voor een unieke en persoonlijke restauratie.

 

 

www.heraeus-dental.nl