U wordt vriendelijk uitgenodigd voor deze webinar, georganiseerd in samenwerking met BBM, op 15 december, van 20u tot 21u

 

Houd deze datum vrij voor: «​Strategies and other stories for enhancing patient collaboration​» -PhD Candidate, M. Psych, BSDH.
Mario Rui Araujo is een internationale spreker in gedragsverandering en communicatieve vaardigheden. Hij voert een onderzoek naar verschillende methodes van verandering in mondgezondheidsgedrag.


Tijdens deze webinar wordt de impact van nieuwe communicatietechnologieën besproken om op die manier de relatie tussen professionals en patiënten in de tandheelkunde te bevorderen.


De identificatie van strategieën, naast de strategieën die gericht zijn op bewustmaking of het aansporen tot actie, is een belangrijke stap om een permanente gedragsverandering bij patiënten tot stand te brengen. Gedragsveranderingstechnieken zijn ontwikkeld om de implementatie van nieuw gedrag te ondersteunen, zoals bij de controle van de biofilm.


We nodigen u uit om samen met ons te reflecteren of het gebruik van specifieke
gedragsveranderingstechnieken in het kader van een tandartsafspraak, bijdragen aan het verbeteren van de mondgezondheid en de maatschappelijke rol van de mondhygiënist.

 

Registreer U nu voor deze avond door in te loggen op
https://www.colgatetalks.com/webinar/strategies-and-other-stories-for-enhancing-patient-collaboration/