Teethmate Desensitizer - Kuraray


De echte oplossing voor gevoelige tanden

TEETHMATE™ DESENSITIZER is de eerste desensitizer die een echte oplossing biedt voor gevoelige tanden door het tandeigen hydroxyapatiet (Hap) aan te maken.

Kuraray ontwikkelde TEETHMATE™ DESENSITIZER om er het hardste mineraal van het menselijk lichaam mee te maken: hydroxyapatiet (HAp). Glazuur bestaat uit 95% HAp en dentine 45%. Het materiaal doet precies daar zijn werking waar het nodig is, namelijk door dentinekanaaltjes en glazuurcracks af te dichten. Hydroxyapatiet is een natuurlijk materiaal, dus weefselvriendelijk.

TEETHMATE™ DESENSITIZER bevat twee calciumfosfaten die na aanbrengen op het element hydroxyapatiet kristallen (Hap) vormen vanaf de basis. Dentinetubuli en glazuurcracks worden keurig geseald. Het nieuw gecreëerde HAp werkt alsof het van de patiënt zelf is.

TEETHMATE™ DESENSITIZER laat zich eenvoudig verwerken. Meng de poeder en de vloeistof, wrijf het 30 seconden in op het element en spoel de overmaat weg. Patiënten zijn enthousiast over de neutrale smaak en het onzichtbare en directe resultaat. En nóg belangrijker; ze beleven weer plezier aan hun gebit.

Gebruik TEETHMATE™ DESENSITIZER om blootliggend of geprepareerd dentine af te sluiten, ter voorkoming van gevoeligheid bij een bleekbehandeling. Of gebruik TEETHMATE™DESENSITIZER in combinatie met uw favoriete bonding of cement .

Meer informatie? Neem contact op met het CLEARFIL™ Expert Team T: 0475 61 60 50 of ga naar www.kuraraydental.be