Sopira Citoject - Heraeus

SOPIRA® Citoject – Comfortabel voor u en uw patiënt. Al 30 jaar een begrip.

 

Bij intraligamentaire anesthesie wordt er per element verdoofd waardoor u in meerdere kwadranten tegelijk kunt werken en de patiënt minder (lang) last heeft van een verdoofd gevoel. Door de kleine hoeveelheid anesthesie (0,18 ml per wortel) die nodig is, is deze anesthesievorm eveneens zeer geschikt voor risicopatiënten.

 

Al 30 jaar is de SOPIRA Citoject een begrip als het gaat om intraligamentaire anesthesie. Wereldwijd zijn er al meer dan 300.000 van deze kwalitatief hoogwaardige spuiten verkocht. De perfecte balans faciliteert een veilige hantering en nauwkeurig werken. Door het ingebouwde klikmechanisme wordt een vaste hoeveelheid anesthesievloeistof (0,06 ml) gedoseerd. De Citoject is verkrijgbaar in een aluminium en een geheel RVS-uitvoering.

 

Als enige ter wereld heeft Heraeus speciale naalden voor intraligamentaire anesthesie. De naalden hebben naast een 3-voudige facetslijping, een kortere bevel die beschadiging van het ligament voorkomt. De naalden zijn 30G dik en 12 mm of 16 mm lang. Naast een standaarduitvoering is er ook een Free Flow uitvoering met een grotere binnendiameter die zorgt voor minder injectiedruk en een lagere intiële pijn.

 

Meer informatie:

Heraeus Kulzer Benelux B.V.

www.heraeus-dental.nl