SimpliShade dekt alle 16 klassieke VITA® tinten met slechts 3 kleurtinten!

Het SimpliShade™ composietsysteem dekt alle 16 VITA® tinten met slechts 3 kleuren: light, medium en dark. Wanneer u een lage voorraad wilt aanhouden en het risico op het vervallen van minder courante tinten wilt vermijden, biedt SimpliShade uitkomst. Zonder concessies te doen aan de esthetiek of sterkte van uw restauraties, vermindert SimpliShade uw composietvoorraad met meer dan 80%.

Het ART (Adaptive Response Technology) systeem maakt een hoge vulgraag (81%) mogelijk die zorgt voor sterke restauraties met een hogere weerstand tegen chipping en breuk. De kleinere vulstofdeeltjes van 50nm maken SimpliShade zeer goed polijstbaar waardoor glans langer behouden blijft. SimpliShade biedt de ideale opaciteit om tandstructuren na te bootsen en om goed te integreren met de kleur van de omliggende tanden, resulterend in meer natuurgetrouwe en esthetische restauraties.

 

Eenvoudige kleurbepaling

Makkelijker en sneller de gewenste kleur selecteren. SimpliShade dekt alle 16 VITA klassieke tinten met slechts 3 kleurtinten: Light, Medium en Dark.

 

 

Minder voorraad

Met het minimale aantal tinten van SimpliShade vermindert u uw composietvoorraad aanzienlijk en wordt het lastige bijbestellen van teveel verschillende referentienummers of het risico op het vervallen van minder courante kleurtinten vermeden.

 

Adaptive Response Technologie (ART)

Het Adaptive Response Technology (ART) filler netwerk is een bewezen technologie in Harmonizetm, die u helpt bij het realiseren van natuurgetrouwe restauraties met een uitzonderlijke sterkte en een ongeëvenaarde esthetiek. Het ART nanovulstofdeeltjes netwerk heeft een dynamische viscositeit die in eerste instantie lager is tijdens het modelleren en vervolgens toeneemt waardoor het wegzakken van het composiet wordt voorkomen. De verbeterde interactie en crosslinking van de vulstof en de kunstharsmatrix zorgen voor een efficiëntere polymerisatie en een hogere mechanische sterkte met zeer bestendige restauraties als resultaat.

 

Restauraties die langer meegaan.

De hoge vulgraad (81%) van het ART systeem zorgt voor sterke restauraties met een hogere weerstand tegen chipping en breuk op de lange termijn.

 

Restauraties die glanzen

De kleinere vulstofdeeltjes van 50nm maken SimpliShade zeer goed polijstbaar en zorgen voor meer glans die ook langer behouden blijft.

 

Optimale translucentie en betere kleurintegratie

SimpliShade biedt de ideale opaciteit om tandstructuren na te bootsen, onderliggende tandvlekken beter te maskeren en om goed te integreren met de kleur van de omliggende tanden (blending). Dit verhoogde “kameleon-effect” resulteert in meer natuurgetrouwe en esthetische restauraties.

 

Universeel voor alle caviteitsklassen

Gebruik SimpliShade met vertrouwen voor alle caviteitsklassen zonder de noodzaak voor een opaker.

 

Uitstekende radiopaciteit

De hoge radiopaciteit van SimpliShade (300% AI) maakt de restauratie op een röntgenfoto zeer goed te onderscheiden van de tandstructuur.

 

Verlaag uw composietvoorraad en vereenvoudig uw workflow zonder compromis

 

Klik hier voor het aanvragen van een SimpliShade probeerverpakking