Rebilda Post - Voco

Beproefde kwaliteit, nieuwe grootte

 

Glasvezelversterkte composietwortelstift voor postendodontische stompopbouw

 

Rebilda Post, de beproefde glasvezelversterkte composietwortelstift van VOCO, is nu ook verkrijgbaar met een diameter van 1,0 mm. De nieuwe grootte van stift is een optimale aanvulling van de reeds bestaande groottes Ø 1,2 mm, Ø 1,5 mm en Ø 2,0 mm. Het Rebilda Post-assortiment is niet enkel bij de stiften, maar ook bij de boren uitgebreid met deze nieuwe grootte. De nieuwe stift en de nieuwe boor zijn door hun kleine diameter zeer goed aangepast aan de anatomie van wortelkanalen, waardoor vooral bij de behandeling van premolaren of kleinere molaren een veilige werkwijze mogelijk wordt waarbij de substantie ontzien wordt. Perforaties van de wortel kunnen zo worden voorkomen.

 

De glasvezelversterkte composietwortelstift Rebilda Post vormt de ideale aanvulling van het duaalhardende stompopbouw- en bevestigingsmateriaal Rebilda DC. De bijzonder röntgenopake, translucente Rebilda Post met een elasticiteit die met dentine vergelijkbaar is, leidt tot een duurzame en esthetisch hoogwaardige, metaalvrije restauratie, indien verankerd met de adhesieve techniek.

 

VOCO biedt de nieuwe grootte aan in afzonderlijke verpakkingen van 5 stiften in een blister. Er bestaat ook een passende boor hierbij.