Programat CS2 - Ivoclar Vivadent-oven

Kristalliseren met een druk op de knop

 

De Programat CS2 voor tandartsen is een Ivoclar Vivadent-oven van de nieuwe generatie. Kristalliseren en glansbakken van IPS e.max CAD-restauraties gaan met deze oven gemakkelijk en snel. De moderne interface van de nieuwe oven onderscheidt zich duidelijk door gebruiksvriendelijkheid.

 

De glans- en kristallisatieoven Programat CS2 is speciaal ontwikkeld voor tandartsen. Deze tweede generatie wordt bediend door middel van het nieuwe kleurenaanraakscherm en het beproefde folietoetsenbord. De oven is uitgerust met twintig zelf in te stellen programma’s en zeven vaste Ivoclar Vivadent-programma’s, zoals het snelle programma, dat de kristallisatie van losse gebitselementen uitvoert in minder dan een kwartier.

 

Aanvullende functies

De automatische temperatuurkalibratie met tweevoudig bereik (ATK2) van de Programat CS2 garandeert een zeer nauwkeurig, volledig geautomatiseerd kalibratieproces in twee verschillende temperatuurbereiken. Verder maakt de oven gebruik van vacuümtechnologie met dubbel ventiel, die het geluid van de vacuümpomp beperkt. De vacuümpomp verwijdert vocht uit de vacuümslang en de bakkamer. Bovendien is de oven voorzien van WLAN- en USB-aansluitingen. Indien de tandarts hulp van het Service Center nodig heeft, kan hij eenvoudigweg een diagnostisch dossier aanmaken en dit per e-mail naar het Service Center sturen.

Programat® en IPS e.max® zijn geregistreerde handelsmerken van Ivoclar Vivadent AG.

 

Neem voor meer informatie contact op met:

 

Ivoclar Vivadent AG

Bendererstr. 2

FL-9494 Schaan

Telefoon: +423 235 35 35

Fax: +423 235 33 60

E-mail: info@ivoclarvivadent.com

www.ivoclarvivadent.com

 

Bijschrift:

 

(Programat CS2.jpg)

Afb. 1: De nieuwe Programat CS2 van Ivoclar Vivadent.