Perfect onderhoud - zonder wachttijden, zonder stress en volledig veilig - W&H - Assistina TWIN

Voor een optimale ondersteuning van een efficiënte workflow in moderne tandartspraktijken presenteert W&H het automatische onderhoudsapparaat Assistina TWIN. Met een recordcyclustijd van amper 10 seconden en een vernuftig tweekamersysteem behoren vervelende wachttijden tijdens het onderhoudsproces tot het verleden.

 

Met de Assistina TWIN loopt het onderhoud van uw instrumenten gesmeerd. Terwijl in de gesloten kamer het onderhoud van een instrument plaatsvindt, kan het volgende al in de andere kamer worden aangesloten. Een bijkomend voordeel is de eenvoudige bediening van het W&H-apparaat, waardoor het onderhoudsproces gemakkelijk en met slechts één druk op de knop gestart kan worden. Het innovatieve tweekamersysteem met schuifdeksel in combinatie met een korte verwerkingstijd en ergonomisch opgestelde aansluitingen maakt het eenvoudig en ontspannen om instrumenten wisselen tijdens het lopende onderhoudsproces. Door het gebruik van verschillende adapters is het apparaat eenvoudig aan elke individuele praktijkbehoefte aan te passen.

 

Een bijzonder kenmerk van de Assistina TWIN is de korte onderhoudscyclus van amper 10 seconden. In deze tijd worden worden alle onderdelen van de aandrijving perfect gesmeerd met W&H-serviceolie en ook de sprayleidingen met een speciale oplossing gereinigd, waarna alles met perslucht wordt gedroogd.

 

Uitgerust met een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air filter) – een zwevende-deeltjesfilter waarmee bacteriën, virussen, stofdeeltjes, aerosols en rookdeeltjes uit de lucht worden gefilterd– biedt het W&H-apparaat bovendien ook maximale gebruiksveiligheid.

 

Alle verbruiksartikelen zoals cartridges en HEPA-filters worden aangeboden in de nieuwe Assistina TWIN Care Set en kunnen zonder gereedschap door de gebruiker worden vervangen.