Nieuwe Cavex Bite&White ABC Masterkit video’s

Ruim 10 jaar ontwikkeling op het gebied van whitening heeft geresulteerd in de ‘Cavex Bite&White ABC Masterkit’. De ABC Masterkit is een uniek thuisbleeksysteem gebaseerd op drie stappen: Activeren, Bleken en Conditioneren. Het ABC 3-staps systeem biedt een veilige en effectieve bleekbehandeling onder supervisie van de tandarts.

 

Veilig en effectief bleken onder uw supervisie

Verantwoord bleken begint altijd in de tandartspraktijk. Daar vindt dan ook een groot deel van de informatieverschaffing rondom bleken plaats. Voorafgaand aan behandeling heeft de patiënt vooral behoefte aan antwoorden op vragen als “Hoe werkt tanden bleken?” en “Wat moet ik doen om natuurlijk witte tanden te krijgen?”. Wanneer er eenmaal wordt gestart met de bleekbehandeling moet duidelijk zijn wat er van de patiënt verwacht wordt voor een maximaal bleekresultaat.

 

Wachtkamer en instructievideo’s

Om deze en andere vragen te beantwoorden, heeft Cavex verschillende nieuwe videomaterialen ontwikkeld: een wachtkamervideo met basisinformatie over bleken, een instructievideo waarin stap voor stap gedemonstreerd wordt hoe bleken met de Cavex Bite&White ABC Masterkit in zijn werk gaat, en een algemene video over de ABC Masterkit. Alle video’s zijn ondertiteld en in verschillende talen beschikbaar.

 

Aanvragen video’s of aanvullende informatie?

Wilt u de bestanden ontvangen om deze in de wachtkamer af te spelen of wilt u aanvullende informatie over de ABC Masterkit? Klik dan hier.