Kerr introduceert een echt universeel adhesief composietcement dat de cementatieprocessen aanzienlijk vereenvoudigt

Nexus Universal is een echt universeel adhesief composietcement dat de complexiteit van de cementatiestappen met tot wel 50% vermindert. Nexus Universal maakt het gebruik van primers en activators overbodig en garandeert een chemische uitharding zonder activators met élk universeel bonding systeem naar keuze, zoals OptiBond Universal, dat deel uitmaakt van de wereldwijd als Gouden Standaard erkende OptiBond – productfamilie.

 

Dank zij Nexus Universal profiteert u van een vereenvoudigde en efficiëntere workflow met minder kans op fouten, terwijl u de vrijheid behoudt om uw favoriete cementatieprotocol te blijven gebruiken en – in minder stappen – blijft vertrouwen op een sterke hechting. Nexus Universal is een van de meest veilige adhesieve composietcementen, ongeacht welk universeel adhesie systeem u gebruikt.

 

Ook is Nexus Universal compatibel met diverse indirecte materialen, zoals CAD/CAM-materialen, waaronder kunsthars, keramiek, zirkoniumoxide, goud, base-metaallegeringen, aluminiumoxide, lithiumdisilicaat (e.max) en titanium.

 

Nexus Universal is voorzien van een eigen Redox-initiatorsysteem dat de BPO-/tertiaire initiatorsystemen die verkleuring veroorzaken elimineert. Dit resulteert in een betere kleurstabiliteit en een betere esthetiek op lange termijn.

Door de Nexus Universal Chroma-kleurindicator met One-Peel Cleanup is het reinigen eenvoudig en wordt het risico op achtergelaten overtollig cement vermeden.

 

Met Nexus Universal hebben praktijken nu een écht universeel, flexibel en gemakkelijk composietcement dat zich aanpast aan het bestaande protocol, terwijl het een uitstekende hechtsterkte biedt. Het is opnieuw een voorbeeld van de toewijding van Kerr om voortdurend te innoveren en oplossingen te bieden die het leven van artsen vereenvoudigen en een mooie glimlach op de gezichten van patiënten brengen.

 

Vereenvoudig uw workflow, zonder compromis.

 

 

Klik hier voor de Nexus Universal productbrochure

Klik hier voor het aanvragen van een Nexus Universal probeerverpakking