GalvoSurge® - De oplossing voor implantaatreiniging in situ

Langdurige implantaatverzorging

Om complicaties rondom het implantaat, zoals peri-implantitis, goed te behandelen, is het vaak van essentieel belang om het implantaat te reinigen door de biofilm te verwijderen. Met de unieke GalvoSurge-technologie kan de biofilm van elk titanium implantaatoppervlak worden verwijderd, en is die compatibel met de meeste tandheelkundige implantaatsystemen.

 

Eenvoud

De procedure is eenvoudig en tijdbesparend, met een behandelingstijd van slechts twee minuten per implantaat.

 

Patiëntgericht

Met het reinigingssysteem voor tandheelkundige implantaten van GalvoSurge kunt u uw patiënten een betrouwbare en kostenbesparende behandeling bieden die functieherstel, esthetiek en welzijn stimuleert.

 

 

 

Effectieve procedure

De GalvoSurge-procedure bestaat uit een elektrolytenoplossing die rondom het implantaat wordt gespoten. Door inschakeling bij een extra lage spanning ontstaan waterstofgasbellen die de biofilmlaag van het blootgelegde implantaatoppervlak halen en het implantaat schoon achterlaten.

 

Wist u dat?

In tegenstelling tot verschillende behandelingsopties die het implantaat van buitenaf reinigen, wordt met GalvoSurge de biofilm direct van het oppervlak van het implantaat verwijderd.

 

 

Ik heb interesse in GalvoSurge:
https://bit.ly/3yRhNiw