Fluor Protector S - Ivoclar Vivadent

Fluor Protector S maakt veel indruk op tandartsen

Van oktober 2012 tot juli 2013 werd door tandartsen uit verschillende landen de nieuwe, beschermende fluoridelak Fluor Protector S van Ivoclar Vivadent getest. De respondenten waren tevreden met de eigenschappen en de gemakkelijke hantering van de beschermende lak.

 

In het kader van dit onderzoek werden er 251 vragenlijsten geanalyseerd. Uit de resultaten blijkt dat de fluoridehoudende lak Fluor Protector S vaak wordt gebruikt voor het fluorideren van meerdere gebitselementen (74%), het hele gebit (68%) of afzonderlijke gebitselementen (63%). 90% van de tandartsen was onder de indruk van de eigenschappen van de doseertube van Fluor Protector S: de opening raakt niet verstopt, het materiaal lekt er niet uit en kan hygiënisch en gemakkelijk worden gedoseerd, in nauwkeurige hoeveelheden.

Samenvatting

Van de tandartsen was in totaal 85% tevreden met de eigenschappen en de gemakkelijke hantering van Fluor Protector S. 79% van hen was tevreden met de manier waarop de lak Fluor Protector S werd aanvaard door hun patiënten. Van de tandartsen wil 88% Fluor Protector S in de toekomst blijven gebruiken binnen hun praktijk. Deze onderzoeksresultaten bevestigen de voordelen die deze beschermende lak heeft: door de homogene oplossing is de lak direct klaar voor gebruik en kan hij nauwkeurig worden gedoseerd. Bovendien kan de lak heel precies worden geappliceerd en geeft hij een sterke hechting.

 

Neem voor meer informatie contact op met:

Ivoclar Vivadent B.V.

www.ivoclarvivadent.be