De nieuwe KaVo RELAXline Soft Upholstery

Stijl en zachtheid


RELAXline met zachte bekleding voor KaVo-behandeleenheden.


Wat u zult zien: de fascinerende, elegante kleur, grafiet of kasjmier, en het superieure design. Wat u zult voelen: het extreem comfortabele traagschuim, bedekt met een zacht en soepel materiaal. Wat uw patiënten zullen zeggen: “Ik heb zelden zo comfortabel bij de tandarts gezeten, zelfs tijdens langere behandelingen, als op deze KaVo behandeleenheid met KaVo RELAXline met zachte bekleding.”

 

Zacht, ontspannen en stijlvol: RELAXline met zachte bekleding.


Hoe kan een KaVo-behandeleenheid nog comfortabeler worden voor de patiënt? Dankzij een bijzonder zachte bekleding die zich vormt naar de bouw van de patiënt, waardoor deze in de optimale positie ligt en de tandarts efficiënt kan werken, zelfs tijdens lange behandelingen. KaVo introduceert de nieuwe RELAXline met zachte bekleding voor de ESTETICA E70/E80 Vision, ESTETICA E50 Life en Primus 1058 Life in september. Een hoogwaardig traagschuim, bekleed met imitatieleer en verkrijgbaar in twee elegante kleuren, biedt een uitzonderlijke mate van comfort.

 

Handgemaakt, verkrijgbaar in twee elegante kleuren.


De nieuwe KaVo RELAXline Soft Upholstery is verkrijgbaar in twee elegante kleuren: de grafiet- en kasjmiertinten trekken meteen de aandacht en passen perfect in een moderne tandartspraktijk. Wanneer u verder kijkt, ziet u de fijne details: het nauwkeurige, hoogwaardige en met de hand afgewerkte designstiksel is genoeg bewijs voor het feit dat de nieuwe KaVo RELAXline met zachte bekleding exclusief met de hand wordt gemaakt in Duitsland.

 

Contact:

KaVo Kerr BeNeLux – Rue d’Artagnan 28/2 – 4600 Visé – Belgique

04/ 374 08 10 – info.benelux@kavokerr.com

 

Voel zelf het comfort.


De nieuwe KaVo RELAXline met zachte bekleding maakt van de hele behandeling een rustgevende, comfortabele ervaring. De hoogwaardige bekleding ziet eruit als en voelt aan als echt leer. Dit wordt gebruikt voor zowel de behandelstoel als de KaVo-tandartsstoel: KaVo PHYSIO's zijn ook verkrijgbaar in de elegante kleuren grafiet en kasjmier. De bekleding is voorzien van gecertificeerde antimicrobiële bescherming volgens de EPA-regelgeving (Environmental Protection Agency van de Verenigde Staten).

 

Precisie voor uw praktijk: gemaakt door KaVo.


"Met onze nieuwe RELAXline met zachte bekleding hebben we nu nog meer mogelijkheden om een KaVo-behandeleenheid af te stellen zoals wij dat willen”, zegt Pierre Valle, commercieel directeur BeNeLux bij KaVo Kerr. "De zachtheid en het unieke uiterlijk zijn moeilijk te beschrijven; de beste manier om het te ervaren is door het zelf te zien. Daarom nodigen we alle tandartsen van harte uit om de nieuwe RELAXline met zachte bekleding zelf te proberen tijdens een beurs of bij een van onze gespecialiseerde dealers.”