Bien-Air Dental presenteert de Tornado X

Tornado X - Ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum presenteert Bien-Air Dental de Tornado X, een turbine met uitzonderlijke betrouwbaarheid.

 

BIENNE, Zwitserland, september 2018 - Door 60 jaar knowhow kan Bien-Air Dental een ongeëvenaard niveau van betrouwbaarheid  bereiken. Het Zwitserse bedrijf onthult u graag de turbine Tornado X, de kwintessens van betrouwbaarheid.

 

Bien-Air Dental is altijd al gevestigd geweest in Zwitserland, in het hart van de beroemde "Watch Valley" en profiteert van een unieke knowhow op het gebied van microtechnologie. Innovatie, degelijkheid en passie zijn de geheimen ertoe hebben geleid dat Bien-Air Dental vandaag de Tornado X aan kan bieden, een turbine van uitzonderlijke betrouwbaarheid, die ook weer de erkende kwaliteit van Bien-Air Dental-producten onderstreept.

 

Om een hoog veiligheidsniveau te garanderen is de turbine Tornado X uitgerust met de Cool TouchTM- technologie. Deze anti-verwarmingstechnologie is geïntegreerd in de drukknop van de kop en is ontworpen om de kop van het instrument op een temperatuur te houden die laag genoeg is om het risico op brandwonden bij patiënten aanzienlijk te verminderen.

 

De turbine Tornado X is voorzien van het Accu-Chuck PreciPlusTM-systeem, wat zorgt voor optimaal vastzetten van de boor en een betere precisie. Dankzij de vrijwel totale afwezigheid van vibraties, is de slijtage aanzienlijk verminderd. Exclusieve technologie en keramische kogellagers, in staat om de hoogste snelheden te weerstaan, garanderen duurzaamheid en weerstand.

 

Zo vult de Tornado X het Advanced-gamma van Bien-Air aan,  producten, die zijn ontworpen met de nieuwste innovaties en technologieën. Tandartsen zullen tijd en energie overhouden door de opmerkelijke effectiviteit van de Tornado's.

 

Aarzel niet ons te contacteren indien U bijkomende vragen heeft :

Centrale Medico Dentaire

50 Brandstoffenstraat, 1190 Bruxelles, Belgique

info@cmddental.be

www.bienair.be